Asperges met kwarteleitjes

Asperges met kwarteleitjes

Asperges met kwarteleitjes

Aantal personen: on

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 pakje groene asperges (500 gr)
kwarteleitjes
Parmezaanse kaas ± 60 gr
6 lieblaadjes
200 gr zeeaster ( of lamsoor)

Bereiden

Maak 1 pakje groene asperges schoon volgens beschrijving op het pakje en kook ze in 15 min gaar.
Kook de kwarteleitjes in ± 4 minuten hard, spoel ze onder koud water af en pel ze. Schaaf een stukje parmezaanse kaas (± 60 gr) snijd 6 verse salieblaadjes in reepjes.Verwarm 4 borden voor. Verwarm 1 el boter in een wok en bak 200 gr zeeaster 9of lamsoor) 1 minuut. Verdeel de asperges en zeeaster over de borden. Halveer de eitjes en verdeel ze met de salie en kaassnippers over de asperges. Besprenkel met gesmolten boter. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken